26 Ocak 2013 Cumartesi

Şık Bir Ayna Yapımı

Basit malzemelerle salonunuza dekoratif bir ayna yapmak isterseniz, bu proje tam size göre. Dondurma çubuklarını belli bir düzen içerisinde bir silindire monte ederek elde edeceğiniz bu aynayı dilediğiniz renge boyayabilirsiniz. Bu arada hatırlatmakta fayda var, bu aynanın orjinali 269 USD:)
dondurma-cubuklarindan-ayna-yapimi
dondurma-cubuklarindan-ayna-yapimi
dondurma-cubuklarindan-ayna-yapimi
Kaynak

2 yorum:

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

7'li 30 tane yani 210 adet dondurma yemek lazım. Üşenmedim saydım. Yiyecek maddelerinin fiyatlarıyla aram pek iyi değildir. Tanesi 1 TL var mıdır bilmem ama boyasıyla aynasıyla zaten aynı fiyata varıyor:) Gerçi dolar cinsinden demiştiniz galiba. Neyse buna bir de boğazların şişip doktorda geçecek süreyi, ilaç parasını falan da katarsak başa baş mı geliyor ne:)) Adamlar yapmış arkadaş, alalım ve duvara paşa paşa takalım:)) Şaka bir yana hakikaten çok şık ve işlevsel bir dıy çalışması olmuş. Hem kolay, hem yapılabilir, hem de fonksyonel. Yapacaklara kolay gelsin.

bahar006 dedi ki...

Canım büyük marketlerde satılan şiş çubuklar var, 100 tanesi 2 TL idi en son:) Sen direk gıdadan girmişsin işe ama bir paket çubuk ve silikon tabancasına bakıyor nihayetinde, sen yapmamak için bahane arıyosun, hadi itiraf et:) Sevgiler:)