25 Aralık 2011 Pazar

Her Çocuğun Bir Bez Bebeği Olmalı

Satın aldığımız hiç bir oyuncak kendi ellerimizle yaptığınız bir oyuncağın yerini tutamaz. Çünkü onun içinde sevgi ve emek vardır. Satın aldığımız çoğu şey oyuncak sepetinin derinliklerine düşer günün birinde. Henüz çocuğunuz için bir bez bebek dikmediyseniz işte size ilham verecek örnekler.

7 yorum:

Sıdıka dedi ki...

Bence de her çocuğun bez bebeği olmalı hatta o yoksa bile hani çoraplardan yapılan konuşan kuklalar olur ya ondan da olabilir ;)kendime öyle bir kukla yapmak istiyorum ama üşeniyorum.

yaseminkale dedi ki...

ya ama o slogan benim patnetini bile aldım:)) işin içinde el memeği ve %100 sevgi varsa bez bebeğide olsun banubebek gibi:)

İlayda'dan Hobiler dedi ki...

canım bana göre tasarımları çok hoş ama küçük bi kız çocuğu için bazıları ürkütücü olabilir çünkü gotik tarz çok baskın olmuş =)

Bengi Özkan dedi ki...

Bebekler çok güzel, çok sevimliymiş....

Sevgiler,

Bengi

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

bez bebekk.... en tatlısı.. bunlar satılıyor mu acaba. deli kızın yeri vardı kapalıçarşıda. Amerikalı bir kadın yapmıştı, geleneksel kumaşlarımızdan bez bebekler ve hayvanlar yapmıştı. Melisama kedi almıştım.

okuyan dedi ki...

kıyafetleri, saçları ve yüz ifadeleri ne kadar güzel...
turkuazft sen bunlardan denesene... eminim çok güzel yaparsın...
farfincim teşekkürler paylaşımın için...

esensdollsandpuppets dedi ki...

Sevgili Farfin 10 marifette paylaşımlarını görmeyince nerede diye düşünmüştüm meyer blog komşusu olmuşuz.Nazesen diyim hatırlarsın.Bebekler çok güzel teşekkürler paylaşım için .Size mutlu ,başarılı sağlıklı bir yıl dilerim.