27 Şubat 2015 Cuma

Gregory Euclide Çalışmaları

Gerçekle sanalın birbirine karıştığı, çok boyutlu, çok renkli, çok dokulu çalışmalarıyla sanatçı Gregory Euclide'in eserleri görülmeye değer.
Gregory Euclide
Gregory Euclide
Gregory Euclide
Gregory Euclide
Gregory Euclide

26 Şubat 2015 Perşembe

Porselen Kalemiyle Desen Çalışması

porselen-kalemi
Ankara'lı blogger arkadaşımız Lolipu'nun porselen kalemi ile yaptığı çalışmalar takdiri hak ediyor doğrusu. Diğer çalışmalarını gördüğünüzde bloğun müdavimi olacağınızdan eminim. :)  Blog adresi : lolipu.blogspot.com
porselen-kalemi-el-yapimi

25 Şubat 2015 Çarşamba

Doğal Malzemelerden Kapı Süsü Örnekleri

kapi-susu-cuval-bezi-yesil
Çuval bezi ve tavuk kümesi telinden yapılan kapı çelenkleri doğallıktan hoşlananlara hitap ediyor. Daha fazla fikir için burayı ziyaret edebilirsiniz.
kapi-susu-tavuk-teli-el- yapimi
celenk-tel

24 Şubat 2015 Salı

Örgü Yumurtalık

Çaydanlık ve kupa için yapılan benzerlerini görmüştüm ama yumurtaları sıcak tutmak için bu denli sevimli kılıfların örüldüğüne ilk kez tanık oluyorum, sizlerle de paylaşmak istedim. Detaylar için kaynak siteyi ziyaret edebilirsiniz.
örgü-yumurtalık

23 Şubat 2015 Pazartesi

Tişörtten Takı Yapmak

taki-tisort-geri-donusum
Yarım ay şeklinde kesilmiş kilim desenli eski tişört parçasının, geri dönüşümle şık bir takı haline gelebileceği kimin aklına gelirdi. Detaylar burada.
taki-tisort-geri-donusum-makas

20 Şubat 2015 Cuma

Ağaç Temalı Kart

inci-agac-kart-etkinlik
Ağaç temalı el yapımı kart, okul içi etkinlikler için sizlere fikir verecektir. Lucy'nin web sayfasında bu konuda çok renkli projeler bulabilirsiniz.

19 Şubat 2015 Perşembe

Natalia'den Tığ İşi Takı

bilezik-kolye-tig-isi-taki-tasarim-orgu-tig-isi-el-yapimi-moda-boncuk-
Natalia Kononova'nın elinden çıkan bu tığ işi takı için, ham keten rengi yün iplik ve doğal görünümlü mavi boncuklar kullanılmış. Sayfasında uzun süre gezineceğinizden eminim. Adres burda.

18 Şubat 2015 Çarşamba

Cam Boyama Turkuaz Kavanozlar

cam-boyama-kavanoz
Eski kavanozlarımı önce krem ardından turkuaz cam boyasıyla boyayıp fırınladım. Havayla kuruyan kilden kalıp yardımıyla elde ettiğim kar anelerini kavanozlara yapıştırdım ve sprey vernikle vernikledim. Diğer detaylar blogumda.

17 Şubat 2015 Salı

Kolay Üçgen Kolye Yapımı

kolye-taki-mucevher
Siyah suni deri parçası, imitasyon stras taşlar, zincir, perçin ve tutkalla yapılan bu şık takı tasarımı fikrini Erin'in sayfasından buraya taşıdım. Detaylı anlatım ve görseller için burayı ziyaret edebilirsiniz.
kolye-deri-mucevhet-taki-tasarim

16 Şubat 2015 Pazartesi

Mavili Bir Ev

Maine'de yer alan bu güzel evin tüm dekorasyonunda su kenarında olması nedeniyle mavi ve tonlarına yer verilmiş. İnşa, dizayn ve stil başka başka kişilere ait olsa da ortaya çıkan tam br sanat eseri. Siz ne dersiniz?
dekorasyon
dekorasyon
dekorasyon
dekorasyon
Kaynak

13 Şubat 2015 Cuma

Dekoratif Havluluk Örnekleri

Farklı objelerin amaçları dışında değerlendirilmesine, hele de bu tarz faydalı ve dekoratif fikirlere bayılıyorum. Merdiven her zaman favorim ama diğer dekoratif havluluk fikirleri de gayet güzel bence.
dekoratif-havluluk
dekoratif-havluluk
dekoratif-havluluk
dekoratif-havluluk
dekoratif-havluluk
dekoratif-havluluk
Kaynak

12 Şubat 2015 Perşembe

Ampulden Armut Yapalım mı?

tabak-armut-jut-ipi-ampul
İşe yaramayan eski ampuller, jüt ipi, dal parçaları ve sıcak silikonla kısa sürede yapabileceğimiz bu geri dönüşüm projesi ev dekorasyonu için eşsiz bir fikir bence. Detaylı anlatım ve görseller için kaynak.
ampul-ip-geri-donusum-dekorasyon

11 Şubat 2015 Çarşamba

Çanta Sevmeyen Var Mı?

orgu-el-yapimi
Sanırım hepimiz için çanta, vazgeçilmez aksesuarlarımızdan biri öyle değil mi? Marli de öyle düşünüyor olmalı ki bloğunda el yapımı çantalara yer vermiş. Bir kaçını buraya taşıdım. Diğerlerini görüp ilham almak isterseniz adres burası.
motif-orgu-canta
el-yapimi-canta-tig-isi
orgu-canta
orgu-canta-tig
aksesuar-canta
canta-motif

10 Şubat 2015 Salı

Tığ İşi Motiflerden Pano

orgu-tig-isi-panu
Tığ ile örülmüş çeşitli renklerdeki motiflerle yapılmış bu ilham verici dekor fikri, cıvıl cıvıl haliyle ne kadar hoş görünüyor. Michelle Hernandez blogunda güzel fikirler paylaşmış.
orgu-tig-isi-cicek

9 Şubat 2015 Pazartesi

Dekorasyonda Renkli Odalar

Yatak odalarında kullanılan renkli detaylar, evinde yenilik yapmak isteyenler için hem görsel şölen hem de rehber niteliğinde. İlham veren diğer güzellikler için kaynak siteye göz atabilirsiniz.
yatak-odasi-dekorasyon
yatak-odasi-dekorasyon
yatak-odasi-dekorasyon
yatak-odasi-dekorasyon
yatak-odasi-dekorasyon

7 Şubat 2015 Cumartesi

Keçe Ponponlardan Bardak Altlığı Yapımı

cay-altligi-kece-ponpon
Rengarenk minik keçe ponponların mantar plaka üzerine yapıştırılmasıyla elde edilen çay altlıkları hem sevimli haliyle hem de kolay yapımı ile göz dolduruyor. Kaynak
kece-ponpon-

6 Şubat 2015 Cuma

Astroloji Temalı Dekorasyon

Çok alışkın olmadığımız ancak şahsen haritalardan sonra dekorasyonda en sevdiğim detaylardan olan astroloji temalı örnekleri kaynak sitede derlemişler, ben de paylaşmak istedim.
dekorasyon
dekorasyon
dekorasyon
dekorasyon