15 Mart 2014 Cumartesi

Bebek Odası Alışverişi

Çocuk odanızı yenilemek istiyorsanız ya da sıfırdan bir bebek odası kurmak istiyorsanız, piyasadaki seçenekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz. Ürünlerin çeşitliliği bir yana, satıcıların müthiş bir pazarlama taktiği ve şöyle kurşunsuz böyle verniksiz tarzı sözleriyle akılları çelinen ebeveynler, hassas noktaları olan çocukları hedef alınarak rahatlıkla istismar ediliyorlar. Ürünlere eklenen her özellik, ekstra bir gider kalemi olduğundan, küçük bebeğiniz için yapacağınız alışveriş, büyük bir servete mal olabilir. 
Bebek Odası Alışverişi
Aslında bu oyunlara gelmeden, önceden yeterli araştırma yapıp, hem göze hem cebe hitap eden seçeneklere ulaşmak çok da zor değil. Unutmayın, hepimiz bir zamanlar çocuktuk ve çoğumuz ayrı bir oda şansına bile sahip olamadan bu yaşlara geldi. Sonuçta çocuklar bir şekilde büyüyor ancak imkanı olan aileler için az eşya her zaman iyidir mottosunun, özellikle çocuk odalarında ilk sırada yer alması gerektiğini belirtmek isterim.
Bebek Odası Alışverişi
Kullanılan malzemenin kalitesi, seçilen eşyaların güvenli olması, görsellik ve elbette fiyatı, eşya alırken ilk akla gelen detaylar.  Bence bebek için sağlam ve güvenli bir yatak ve ilerleyen zamanlardaki ihtiyaçlara da cevap verebilecek genişlikte bir dolap ilk etapta ideal. Alışverişte ilk önce demirbaşları hallederseniz, muhtemelen sonradan pek çok gereksiz detaydan vazgeçeceksiniz. O cicli bicili şeylere karşı koymak imkansız olsa da kendinizi tutmanın faydasını ilerde göreceksiniz.:)
Bebek Odası Alışverişi
Bebek Odası Alışverişi
Herkese bilinçli ve keyifli alışverişler dilerim.
Bebek Odası Alışverişi

Hiç yorum yok: