11 Ağustos 2012 Cumartesi

Hobi Odalarını Düzenleyelim

Hobi odamız varsa, yayılmak için fazla fazla alanımız da var demektir. Ama hobi odamız bir adet masa ve karşıdan bize bakan bir duvardan ibaretse, ya da eşyalarımızı koyacağımız küçük bir dolabımız varsa düzenli olmaya çalışmakla sığmaya çalışmak arasında bocalamak kaçınılmaz:) Küçük alanlardan maksimum fayda sağlamanın tek yolu organizerlerden geçiyor. Etrafınızda gördüğünüz her türlü kavanoz, sepet, poşet, kutu vs. de zaten potansiyel bir organizer. O zaman,  hadi bakalım, toplanalım biraz:)
hobi-odası-organizer
Konserve, salça, cips kutuları; boncuklar, düğmeler ve diğer her türlü küçük ürün için harika bir depolama seçeneğidir. Bu kavanoz ya da kutuların üzerine etiket de yapıştırarak,  içinde ne olduğunu saatlerce arama zahmetinden de kurtulabilirsiniz.
hobi-odası-organizer
hobi-odası-organizer
Sağlam yapılı karton kutuları, yapışkanlı ve hoş desenli folyolarla kaplayarak hem görüntüde bütünlüğü yakalayabilir, hem de büyük parçalı hobi malzemelerinizi rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Ben şahsen yazıcı kağıtlarının kolilerini öneriyorum. Son derece dayanıklı oluyorlar.
hobi-odası-organizer
hobi-odası
Çalışma masanızın karşısında boş bir duvar varsa, işte değerlendirmek için harika bir yer daha:) Mantar panolar, askılar, çengeller ve raflar sayesinde, sık kullandığınız herşey gözünüzün önünde, elinizin altında olacak. Dolabınızın kapağını da yine aynı mantıkla işlevsel parçalara dönüştürebilirsiniz.
hobi-odası
hobi-odası
hobi-odası
hobi-odası
 Kaynak

3 yorum:

tuğba canyurt dedi ki...

harika fikirler bunlar

Nihal Erpeden dedi ki...

Olmuyor, olabilemiyor, bulunduğum yer böyyle düzenli durabilemiyor :)))

garip garip işler dedi ki...

ben üstteki iplerin rengine bayıldım. o renkte ipleri hangi markalarda bulabilirim?