15 Şubat 2012 Çarşamba

Saksı Süsleyelim mi?

Saksı süsleme çalışması için haşhaş tohumu, darı, keten, buğday, mercimek, fasulye ve  bezelye gibi bakliyatlar kullanılıyor.
Yapmak istediğimiz deseni karbon kağıdı yardımıyla saksıya geçiriyoruz.
Tutkal sürdüğümüz yerlere bakliyatları resimde görüldüğü gibi yapıştırıyoruz.
Sonuç oldukça şirin görünüyor. :)
Kaynak

5 yorum:

bir kase lezzet dedi ki...

mutfaklara çok uygun güzel fikir canım
:))))

Gülsen dedi ki...

Beğenmenize sevindim Sevgili Bir Kase Lezzet :)

HerbiRenk dedi ki...

çok güzel bir düşünce:)

Ecehan dedi ki...

Nemli ve rutubetli şehirler haricinde çok güzel bir fikir. Zira denemişliğim var ;-( nerdeyse 6 ay topladım o bakliyatları ordan burdan ;-)

Gülsen dedi ki...

Sevgili Herbirenk, Sevgili Ece; beğenmenize sevindim : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...