1 Eylül 2011 Perşembe

Yatak Başlığı Yapabilir miyim?

Yeni bir yatak başlığına ihtiyacım var. "Kendim neler yapabilirim acaba" diye araştırırken countryhome'da bu yatak başlığını gördüm.

Uygulanabilir bir çözüm olarak yapılacaklar listemde yerini aldı. O meşhur yapılacaklar listemin içeriğinden ve çeşitliliğinden hiç bahsetmeyeyim, hep diyorum ömrüm yetmez diye:)) Hobi-el emeği sevdam doyurulması imkansız bir açlığa dönüştü. Onu da bunu da şunu da hepsini de istiyorum.

Neyse, biz yine yatak başlığına dönelim:) Bir marangoza gidip, yatak ebatına uygun ölçülerde, dilediğimiz şekilde mdf kestirip, omuzlayarak (yok bu fazla idealist oldu, her işi de kendimiz yapamayız) eve getiriyoruz. Ev ahalisinin "sen bu hobi olayını iyice abartmadın mı? yok daha neler bu da ne?"  tarzı sorularını es geçip, dekoratif boyama malzemelerimizi çıkarıyoruz. Yatak odamızın renklerine uygun bir  boyayı acilen bulmamız gerekiyor eğer bulamadıysak durum vahim. Koştura koştura boya ve evde yoksa stencil almaya gidip dönüyoruz. Mdf levhamızı güzelce boyadıktan sonra iyice kurumasını bekliyoruz. Belirlediğimiz ikinci renk boya ve stencıl ile desenleri yapıyoruz. Hazırladığımız yatak başlığının duvara veya yatağa monte işini  de hallettiysek bir el emeği ürüne daha imza atmanın keyfiyle karşısına geçip izlemeye başlayabiliriz.

Ama ne yapıyoruz? Yatak başlığını yapan yatağı da yapar triplerine girmiyoruz.  Girsek mi acaba? :))) Yok daha neler..

4 yorum:

halime dedi ki...

çok'tu:))))valla hanğisini yapacağımızı şaşırdık:))))

mavii dedi ki...

nalan ablacım tam benlik konu açmışsın :D:D zaten metinden anladım nalan ablam yazmıştır diye :D bana da o çok oluyo aklımda bişey var mesela yapmak istiyorum uygulama anında ya eşim ya annem bu böyle olmaz mahfettin diyerek hevesimi kırıyorlar bende bazı şeyleri gizli yapmaya çalışıyorum çok sevdim bu başlıgı da :D:D:D ama bunu gizli yapamam heralde:):)))))))))))

Nalan Ünal dedi ki...

Mavimmm:)) Çekemiyorlar bizi ahh ahh.

Gulsen dedi ki...

Nasılda çoşkuyla yazmış yaaa... ! :))))